Lirik Lagu Lali Janjine - Yeni Inka

D-Stories | Sabtu, 14 Mei 2022 12:44

Reporter : Arif Mashudi

Yeni Inka nih, idola baru dangdut Indonesia hehe

Yeni Inka muncul sebagai salah satu pelantun dangdut yang fenomenal. Ia banyak membawakan lagu-lagu dangdut atau pun campur sari, salah satunya yang berjudul Lali Janjine.

Berikut ini adalah lirik lagu Lali Janjine dari Yeni Inka. Enjoy, ya!

Lirik Lagu Lali Janjine - Yeni Inka
2 dari 5 halaman

Lali Janjine - Yeni Inka

Dino Minggu sing tak tunggu
Kowe ngajak ning Tawangmangu
Nganti lingsir srengengene
Ono kene, aku nunggu kowe

Tak SMS, ra mbalesi
Yen tak telpon, malah mbok pateni
Mangkel, aku mangkel
Yen kepethuk, pipimu mesti tak ciwel
Ciwel, ciwel, ciwel, ala ciwel

Lali janjine, kandane, alesane
Mangkelake
Sopo wong sing ora gelo?
Kadung dandan, kowe ora teko

Jan jane kowe neng ngendi?
Gelagatmu sajak nyubriyani
Atiku sujono
Kowe kencan karo wanito liyo

3 dari 5 halaman

Dino Minggu sing tak tunggu
Kowe ngajak ning Tawangmangu
Nganti lingsir srengengene
Ono kene, aku nunggu kowe

Tak SMS, ra mbalesi
Yen tak telpon, malah kok pateni
Mangkel, aku mangkel
Yen kepethuk, pipimu mesti tak ciwel
Ciwel, ciwel, ciwel, ala ciwel

Lali janjine, kandane, alesane
Mangkelake
Sopo wong sing ora gelo?
Kadung dandan, kowe ora teko

Jan jane kowe neng ngendi?
Gelagatmu sajak nyubriyani
Atiku sujono
Kowe kencan karo wanito liyo

4 dari 5 halaman

Dino Minggu sing tak tunggu
Kowe ngajak ning Tawangmangu
Nganti lingsir srengengene
Ono kene, aku nunggu kowe

Tak SMS, ra mbalesi
Yen tak telpon, malah kok pateni
Mangkel, aku mangkel
Yen kepethuk, pipimu mesti tak ciwel
Ciwel, ciwel, ciwel, ala ciwel

Lali janjine, kandane, alesane
Mangkelake
Sopo wong sing ora gelo?
Kadung dandan, kowe ora teko

Jan jane kowe neng ngendi?
Gelagatmu sajak nyubriyani
Atiku sujono
Kowe kencan karo wanito liyo

Join Diadona.id